«کافه خیابان گوته» به چاپ دوم رسید/ رمان برگزیده شهید غنی‌پور در شهر آفتاب

رمان «کافه خیابان گوته» اثر حمیدرضا شاه‌آبادی از سوی نشر افق به چاپ دوم رسید.

به گزارش سراج24،رمان «کافه خیابان گوته» اثر حمیدرضا شاه‌آبادی که در جایزه کتاب سال شهید حبیب غنی‌پور در بخش رمان آزاد برگزیده شده بود، به چاپ دوم رسید.

«کافه خیابان گوته» داستان عاشقانه کیانوش مستوفی عضو سابق یک گروه چپ دانشجویی است که قصد دارد از مردی که سال‌ها پیش عشقش را از او گرفته و باعث شده که سال‌های زیادی از عمرش را در زندان بگذراند انتقام بگیرد. کیانوش زمانی به آن مرد دست پیدا می‌کند که او آلزایمر گرفته و خود را یک کودک هفت ساله می‌پندارد. در چنین شرایطی دیگر انتقام معنایی ندارد و به همین دلیل کیانوش با همکاری یک نویسنده داستانهای کودکانه تلاش می‌کند که با روشهای مختلف و در واقع با مرور خاطرات مشترک، حافظه مرد را به او برگرداند تا مزه انتقام خود را به او بچشاند.

تلفیقی از نامه‌نگاری و روایت اول شخص سبکی است که شاه آبادی برای دادن اطلاعات به خواننده‌اش برگزیده و همین سبب می‌شود که خواننده در کشف اتفاقات رمان و پیشرفت آن نقش فعالی داشته باشد. از این رو باید به آنهایی که این متن را می‌خوانند گفت که در خواندن رمان شاه‌آبادی باید «شش دانگ» حواستان جمع اثر باشد و مراقب باشید زیرا ممکن است اگر حواستان پرت شود نخ تسبیح اتفاقات از دستتان خارج شود.

این نکته را باید پای خلاقیت شاه‌آبادی گذاشت که برای بخشیدن رنگ ادبیت به اثرش از آن سود برده تا خواننده را در لذت خواندن یک اثر ادبی یاری کند.

چاپ دوم رمان «کافه خیابان گوته» اثر حمیدرضا شاه‌آبادی از سوی نشر افق منتشر و در نمایشگاه کتاب تهران به مخاطبان عرضه می‌شود.

منبع:فارس

اخبار مرتبط

نگاهی به کارنامه «شکارچی جاسوسان»و«آقای دیوار»